dilluns, 1 de juny del 2020

02/06/20

Bon dia Bumapals! 

Un dia més i seguim aquí! 
Veig que m'anau dient propostes de cançons que vos agraden per fer el vídeo de final de curs! Ja en tenim bastantes. Jo crec que amb les que tenim, alguna podem treure! Avui les escoltaré totes i en poder vos faré el formulari perquè voteu la que més vos agrada. Suposo que vos ho penjaré a final d'aquesta setmana. Gràcies per les vostres aportacions! 

Demà al meet en xerram si voleu. Serà curtet aquest pic! Pensau que tenim feina i no vull que ens pengi. A veure si ho feis tan bé com s'altre dia! Vaig estar molt contenta de veurer-vos i de lo bé que ho fèreu! Super controlat això del micròfon aturat quan un/a parlava!👌 Pensau que he posat a les 10:00 al classroom de català. Pels qui no vàreu poder assistir l'altra vegada i vos fa ganes, és molt senzill: 

Obriu el classroom de l'assignatura de català, i a la pàgina principal, a dalt a l'esquerra veureu un enllaç per entrar al meet. Doncs és aquí que heu de clicar! Però només quan siguin les 10:00 en punt. Abans no estarà activat. 

Avui de català teniu una comprensió oral i haureu de completar un formulari per veure que heu entès. Però ATENCIÓ! Vos ho deix dit a les instruccions... anau alerta aquí. Quan aneu a Aula Virtual (AV), al tema 15 i entreu al caixonet blau a recursos, veureu que surten dues comprensions amb el mateix nom! ÉS LA PRIMERA! Si escoltau l'altra per equivocació, no vos anirà bé resoldre el formulari ja que són molt semblants però nosaltres la que treballarem serà la primera. Vos he penjat una foto adjunta perquè no tengueu cap problema. Vos heu de fixar quan comenci l'àudio que digui PISTA 22. Val? 

A matemàtiques avui seguim amb el sistema sexagesimal. Coneixereu la història de com va sorgir i teniu un enllaç per treballar-ho i algunes activitats a AV. A més, un repte nou i un poc de càlcul mental. Pensau que per fer les activitats de l'enllaç heu de tenir activat al vostre ordnador L'ADOBE FLASH PLAYER. Esper que ja ho tengueu tots resolt. Si no, heu d'anar a dalt del classroom on diu PROBLEMES TÈCNICS. Allà vos explica com heu d'activar-ho. Així vos anirà bé! 

I de naturals seguim amb el tema 6, el tema de les màquines! Avui coneixereu les característiques de l'electricitat. Llegiu amb atenció les pàgines que vos deix indicades a les instruccions i després feis les activitats a edubook. Són 5 per fer avui. Pensau a donar a COMPROVA! 

Esper vos vagi tot molt bé! Quan acabi tot això... i ens poguem veure...voldré una aferrada ben grossa eh? 💓😄 Esperem que el curs que ve tot estigui més normalitzat! 

RECORDAU: 
Esteis atents del correu (2 o 3 vegades al dia per anar bé). 
Seguiu les recomanacions que vos he estat donant per aquí ;) 
Seguiu una rutina de feina. 
Revisau tasques pendents. 
Feis un descans per berenar i agafar forces.
Deixau per més tard aquella tasca que no vos surt en aquell moment, i intenta-ho fer més tard. Igual després surt! 
Pensau a donar a TASCA ENTREGADA quan hageu acabat una feina al CLASSROOM. 
COMPROVAU els vostres exercicis a AV i a EDUBOOK una vegada fets.
Llegiu una estoneta al dia. 
Ajudau a casa amb les tasques. 
Jugau i passau una bona estona. 

PERÒ SOBRETOT...NO DEIXEU DE SOMRIURE I PASSAU UN BON DIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada