dimecres, 10 de juny del 2020

11/06/20

Bon dia a tots i a totes! 
Com duis la setmana? 

Ahir va sorgir un dubte referent a com fer el vídeo de final de curs... i aprofitaré ara per explicar-ho i així, si passau a llegir el blog també ho veureu i ho tindreu clar.
Primer de tot, teniu un document amb el llistat que vos vaig passar, amb les pautes que heu de seguir perquè TOTHOM ho faci igual. Vos coment que si voleu podeu gravar uns quants segons abans i després dels proposats per vosaltres. Llavors, ja es faran talls per unir-ho i fer el muntatge. Si nó, gravau els segons que vos he indicat i ja va bé! 
Si gravar-ho amb la música de fons va ser el dubte o si no... Com no ho vaig indicar aleshores és vàlid de qualsevol manera. Als comentaris del classroom ho vaig contestar. Hi ha dues opcions: 

1. Gravar el moviment i prou. 
2. Gravar el moviment amb la música de fons fluixeta, que la pogueu sentir. 

Podeu cantar el trosset o no. També seria una altra opció. El que passa és que com ho vaig ajustar perquè a la mesura de lo possible tots fèssiu la mateixa durada, igual es talla la lletra perquè donam pas a un altre company. 

Els darrers vaig haver d'allargar uns quants segons per quadrar-ho tot. 
Res... que segur que al final quedarà molt bé! No passeu gens de pena per això. 

Ara si... no vos despisteu que avui ja som dijous i això s'hauria de lliurar fins a demà vespre! Pensau que du feineta i tot d'una tengui els 27 vídeos començaria a fer-ho. No ho deixeu tot per demà. A veure si durant el dia d'avui reb cosetes vostres. 

PER AVUI: 

*Català: heu d'anar a les MULTIACTIVITATS. Podeu anar des de la unitat 15, al caixonet blau, com fèreu l'altre dia. Practicau les activitats que vos he marcat al classroom. Quan hageu practicant una estona, passau a l'altra. 

*Socials: avui veurem els paisatges humanitzats que hi ha a Espanya. Llegiu bé la teoria per favor... llavors vos resultarà més senzill respondre al formulari. M'agradaria que els fèssiu pensant i no contestant ràpid allò que vos pareix. Tot em queda enregistrat, ja ho sabeu. I aquí es veu la manera de treballar de cada un. Així que...ja ho sabeu! jeje. A pensar i a intentar aconseguir la màxima puntuació. Si es pensen una mica, no són gens complicats. 

*Castellà: teniu una lectura, llegiu-la i posau especial atenció als personatges i cada cosa que es narra, perquè després haureu de resoldre a... un altre formulari! Aquest és més curtet però alertau! Les respostes pensau-les bé perquè algunes són molt semblants i no vos heu de confondre. Si és necessari llegiu la lectura dues vegades. És curteta. 

*Naturals: heu de llegir les pàgines indicades. Avui parlem de la LLUM. I llavors feis les activitats digitals del vostre llibre d'edubook. Pensau a comprovar com ho heu fet. I si no ha anat bé, tornau a intentar-ho. I en acabar això i haver donat la tasca com a feta, teniu una altra activitat...
A què no sabeu que vos he preparat? UN ALTRE FORMULARI!! 😌 ÉS UN REPÀS DEL TEMA 5 (LA MATÈRIA). Vos aconsell que llegiu el tema abans de voler contestar. No vos durà molt de temps i quasi segur les respostes seràn més bones si ho feis així com vos explic. A les instruccions també vos ho dic, ja que igual algunes coses se vos han oblidat i així refrescau el tema una mica. 

Acabareu de formularis que els somiarem aquest estiu! Jo sé que vos agraden i a nosaltres els mestres ens agrada preparar-los per vosaltres. Com ja sabeu, vendria a ser com una proveta per veure si heu assimilat aquells continguts. A mi m'agraden molt també! 

ANEM PER FEINES QUE HI HA MOLTES! 

Esper que vos agradi la cançó que ens ha tocat! Jo sé que igual alguns de vosaltres li agradava més les altres, però quan es fan votacions surt el que surt... i és la manera més justa de fer una tria. Jo ja vos dic, ara que l'escolt cada dia... m'agrada com a cançó pel nostre vídeo de final de curs. Pens que pot quedar molt bé! 

Un DarRer EsfOrç... qUe LA sEtmAnA quE vE sErà mÉs lúdIc i Ja QuEdARà Un no REs peR aCaBaR! 

VOS DESITJO QUE PASSEU UN BON DIA! ❤😜



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada