diumenge, 7 de juny del 2020

08/06/20

Bon dia a tots! 
Esper hageu passat un bon cap de setmana i comencem tots amb les piles carregades! 
Pràcticament només ens queda aquesta setmana! L'altra com vos vaig dir la dedicarem a fer altres tipus d'activitats de caire més lúdic. No seran feines avaluables. Així que com vos vaig dient per aquí... anem a fer el darrer sprint que aviat podrem gaudir tots de les vacances. 

Aquesta setmana farem activitats de repàs i anirem acabant temes. 
Per exemple, avui a català i degut a que hem acabat el tema 15 vos pos activitats de repàs, encara que no són activitats per repassar continguts de tot el curs. 
La setmana passada vèrem la rondalla popular, doncs avui vos he penjat una audició original de "La flor romanial". Veureu com es contaven antigament les rondalles. Vos recoman que poseu atenció ja que s'empren expresions molt nostres, i amb això, després haureu d'emplanar un formulari amb 20 preguntes! Així que atenció a la trama i a cada detall. Si és necessari anau pausant-la per tornar a escoltar alguna coseta que se vos ha escapat. 

Ah! I vos he penjat els resultats de les votacions per la cançó! Com hi va haver tres que sortiren amb el mateix nombre de vots, vos he posat les tres cançons i un petit formulari perquè les torneu a escoltar i voteu. Però en aquest cas només heu de VOTAR UNA SOLA CANÇÓ. I teniu fins les 17:00h de s'horabaixa per fer-ho. Demà ja tendrem cançó i vos explicaré com ho farem. 

De matemàtiques, avui un poc de càlcul mental i una activitat per fer sobre la mesura dels angles. Com ja sabeu, per això és necessari l'ús del transportador d'angles. 

De llengua castellana, aquesta setmana farem activitats més online i entretingudes de fer. Ara bé, això implica que ho hageu de fer bé també! No faceu la feina ràpida pel simple fet de no haver de lliurar tasca escrita. Tot queda enregistrat. 

IMPORTANT: Llegiu per favor les INSTRUCCIONS de com s'ha de fer. Allà vos explic com ho heu de fer. És necessari que agafeu això com un bon hàbit de feina, ja que en cursos superiors el grau de complexitat serà major i sense llegir que s'ha de fer serà complicat superar una prova, per exemple. 

I com dic jo... demà més i millor! 

Pensau que alguns encara teniu tasques PENDENTS. Revisau-les i me les anau entregant. Jo ho mir tot fins al darrer moment. 


Que passeu molt bon dia! FORÇA FINS AL FINAL BUMAPALS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada