dijous, 4 de juny del 2020

05/06/20

Hola, bon dia! 

JA HEM ARRIBAT AL DIVENDRES! I per avui teniu la tasca a l'agenda i al classroom, com sempre. 

Pensau que hi ha alguns de vosaltres que encara no heu votat la cançó pel vídeo de final de curs. Teniu fins avui al vespre per fer-ho. Dilluns vos diré quines han estat les més votades a no ser que hagi sortit una amb una votació molt alta. En aquest cas...ja tendríem cançó! És a dir, només fariem una segona votació en cas que hi hagi unes quantes cançons amb el mateix nombre de vots. 

En tenir la cançó, vos explicaré a través d'un correu electrònic com ho hem de fer perquè surti bé el vídeo. Així que per favor... mirau TOTS el correu aquests dies. Jo ja ho tenc com una rutina diària ;) 
M'agradaria molt que TOT EL GRUP hi participés! Pensau que si no, ens pot quedar penjat...i es tracta que amb tots els bocins facem un ÚNIC VÍDEO. Jo m'encarregaré de fer el muntatge. 

Ens queda aquesta setmana que ve i ja...la propera la dedicarem a fer activitats de caire més lúdic! Pensau que no heu d'afluixar el ritme de feina encara! Els mestres estam valorant el vostre esforç i la tasca que anau fent i serà això el que determini el final de curs. Així que molts d'ànims i força que ja queda poquet! 

Com sabeu ha estat un curs diferent... però quedau-vos sempre en la part bona, la positiva! A veure com transcorre tot i com haurem d'afrontar el curs que ve. Jo també desitjo que tot això canvii aviat i ens poguem reunir amb normalitat amb la gent que estimam, poguem fer una abraçada sense por, poguem veure els parcs plens de nins jugant... Segur que amb paciència i fent les coses bé, HO ACONSEGUIREM! 

Vos desitjo que passeu un fantàstic divendres! I agafeu forces el cap de setmana per anar acabant tasques i per afrontar una setmaneta més... Això passa aviat! 


BON CAP DE SETMANA!💜😘

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada