dilluns, 8 de juny del 2020

09/06/20

Com estam? 
Aquí seguim, un dia més... 


Vos coment un parell de cosetes: 
Ahir vos vaig penjar el formulari anomenat: Segona votació per acabar de decidir-nos. Pensau que vàreu proposar moltíssimes cançons, ni més ni menys que 17! jejeje i clar... ens havíem de decidir per una. Ja vos vaig comentar que totes en general estaven molt bé, però que havíem de cercar una que anigués bé pel motiu que volem emprar-la, i és ni més ni manco que la que posarem en el nostre vídeo de final de curs. 
Així i tot, les tres finalistes estan bé! M'agraden 😉
Ahir vos demanava que de les tres més votades, trièssiu només una. Per què? Molt senzill, amb només tres cançons com a finalistes no podem triar dues o les tres, sinó escollir aquella que més vos agradava de les tres. I el perquè vaig posar aquelles tres cançons? Doncs ja vos ho he comentat abans, perquè varen ser les més triades amb 5 vots cada una. 
Les altres ja tenien 4, 3 o fins i tot menys vots. 
Ara bé, avui vos volia penjar la següent proposta però vos ho penjaré al classroom durant el dia d'avui. Així que atenció! Val?
Aquí ja es tractarà de mirar quin bocí vos toca fer a cada un de vosaltres i PER FAVOR, MOLT IMPORTANT! 

LLEGIU LES INSTRUCCIONS QUE VOS INDIC PER FER-HO...
És imprescindible que ho faceu i seguiu tots les indicacions que vos pos al document perquè el vídeo després quedi bé a l'hora de fer el montatge. 
També vos deman que tots participeu, de la millor manera que sapigueu, amb ganes, és totalment lliure el que heu de gravar, i LLIURAU-LO ABANS DE LA DATA DE VENCIMENT perquè jo pugui anar fent el montatge, per favor. Si ho feis, em facilitareu molt la feina. Pensau que això no es fa en un moment i necessit els 27 vídeos per anar fent-ho. Veureu que xulo queda tot montat! 😎

Dit això, en una estoneta se vos publicarà la tasca per avui. Ho teniu a l'agenda com cada matí. 

De català, ahir vos vaig posar la rondalla en format original de LA FLOR ROMANIAL. Aquesta me la posaven a mi quan anava a escola! És una història molt guapa. Vo demanaria també que ESCOLTEU TOTES LES AUDICIONS COMPLETES o que intenteu respondre el millor que sapigueu. Sé que molts ho feis, però pensau que tot això són tasques de COMPRENSIÓ a vegades lectora, i d'altres oral. I heu de posar els cinc sentits per fer-ho. Jo fins i tot, a vegades necessit escoltar les coses dues vegades perquè se'm poden escapar idees.
Duen feina de preparació aquests formularis i el que demanam els mestres és que poseu totes les ganes del món per fer-los. D'acord? Venga, que queda una darrera estiradeta i jo sé que sou tots uns campions!
Avui teniu tasca a aula virtual. Mirau bé la imatge que vos adjunto, perquè haureu d'anar dins el caixonet blau, a l'apartat MULTIACTIVITATS. En aquestes no haviem entrat mai. Practicau aquelles que vos he marcat i després anau al classroom. Allà teniu una ADAPTACIÓ de la rondalla d'ahir: LES TRES BESSONES I LA FLOR ROMANIAL. En haver fer tot i vist el vídeo, pensau a donar la tasca a entregada. 
Ah! I teniu un formulari amb UNA SOLA PREGUNTA que haureu de respondre però després d'haver vist el vídeo. Podeu investigar per saber esbrinar la resposta. I després la marcau. 

A matemàtiques seguim amb càlcul mental i una tasca per treballar a aula virtual. ÀNIMS! Jo sé que se vos pot fer una mica complicat sense l'explicació d'un mestre, però per això vos penjam els vídeos on intentam en Toni i jo que vos quedi clar a través d'aquests tutorials que vos feim. 

I de naturals, un altre formulari. Quedareu tips! Quins efectes tenen les forces? Repassau abans les pàgines que vos indic (106 i 107). És un formulari de REPÀS. Pensau que si no teniu clara la teoria no vos sortirà amb bon resultat. Després teniu altres dues pàgines per llegir i una activitat per fer a edubook. 

Avui també teniu una sessió d'EF i música. 
Així que ÀNIMS I FORÇA!

UNA ABRAÇADA VIRTUAL ENCARA... En passar tot això, ja la farem ben de veres! QUE TENGUEU MOLT BON DIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada