dimecres, 3 de juny del 2020

04/06/20

Bon dia! 
Em va agradar molt fer el meet amb vosaltres! Ho feis súper! 
A veure si algun dia aconseguim ser-hi tots... 

Bé, per avui seré més breu! 😉 Ja sabeu que la feina la tendreu penjada en una estoneta i si mirau a l'agenda ho teniu tot. 
M'ha agradat saber que vos agraden molt els formularis jeje. Que sapigueu que són petites proves sobre allò que feis, ja sigui una lectura o una audició. I sa veritat que en general funcionen molt bé. 

Avui a part de la tasca proposada, trobareu el formulari amb les cançons pel final de curs. Amb aquesta tasca vos haureu de dedicar una estoneta perquè pensau que hi ha 17 cançons! I vos recoman que les escolteu totes. Escoltant els primers segons no és suficient per valorar si vos agrada o no. Pensau que podeu votar DUES CANÇONS: aquelles que trobeu que són més adients per fer el vídeo d'acomiadament o que simplement, trobau que vos agrada més. Després amb les més votades, depenent del que surti, potser farem una segona votació per concretar i ja decidir-nos per una. 

Recordau també tot allò que vos vaig dir de la feina a l'aula virtual i a edubook. COMPROVAU perquè sinó, no consta que estigui feta i no vos conformeu amb un sol intent. 

Ahhh...i malgrat no vos ho digui cada dia, una cosa que heu de fer i vos és molt bo és llegir cada dia una estoneta, almanco 20 minutets. Esper que molts ho faceu. 

Fins aquí avui... feis bona feina! Demà ja divendres! 
QUEDA TAN POQUET...que després vos trobaré a faltar! 😊

PASSAU UN BON DIA BUMAPALS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada