dimarts, 9 de juny del 2020

10/06/20

BON DIA BUMAPALS! 

COM ESTAU?

Ahir ja vos vaig penjar la cançó que va obtenir més vots per fer el nostre vídeo de final de curs. Les tres cançons varen estar com vos vaig dir bastant renyides i molt ajustades! Però per només un vot de diferència la cançó més triada va ser: DR PRATS: CAMINAREM LLUNY! 
Vos vull demanar que faceu el vídeo amb ganes. Hi ha temps d'aquí a divendres a vespre! I sobretot...molt important: SEGUIU LES PAUTES QUE VOS HE ESCRIT AL DOCUMENT. HA D'ESTAR GRAVAT EN HORITZONTAL, PER FAVOR. Pensau que si alguns m'ho enviau en format vertical, altres en horitzontal no quedarà bé el montatge i ho hem de fer TOTS IGUAL. Val? 
PENSAU EN SOMRIURE! 

Ja teniu la llista actualitzada. Esper que ahir migdia encara ningú comencés a fer el vídeo. Revisau novament el trosset que vos ha tocat. Vos coment que podeu gravar 5 segons abans i 5 segons després del vostre. Després al montatge mirarem d'ajustar-ho tot. Va.. que segur que vos surten idees xules i originals per gravar i enviar-me! 😋 També pensau que en la mesura de lo possible el vídeo el necessitaria per divendres a vespre màxim. Jo crec que és temps suficient. Teniu tot el dia d'avui, més demà i tot el divendres per fer-ho. Recordau que ens queden poquets dies ja i no vos puc donar massa termini d'entrega perquè fer el muntatge du el seu trui. Així que esper amb ganes els vostres vídeos! 

Més coses! 

Teniu penjat el calendar per veure les feinetes d'avui. 
Teniu sessions de: 

Anglès, matemàtiques, socials, castellà i religió/valors. 

-Matemàtiques: càlcul mental i seguim amb una activitat del tema 12. Pensau que sempre heu de donar la TASCA COM A FETA. 
-Socials: tema 9: vegetació i paisatges d'Espanya. És imprescindible que llegiu bé l'explicació i la teoria. A classe ho fariem tots junts i si no, no sabreu fer la tasca. 
-Castellà: avui farem la darrera expressió escrita. A veure com vos va! Si que vos dic a les instruccions que intenteu no fer faltes d'ortografia, cuideu l'expressió, estructureu l'escrit, penseu on posar comes o punts... Jo vos recomano que abans de donar a enviat, repasseu a poc a poc el que heu escrit. 
-Valors: com a darrera sessió del curs, avui vos he preparat una senzilleta que parla de l'HONRADESA. És bona de contestar i després vos encoman una feina de dibuixar (tipus vinyetes). 
Fixau-vos bé a totes les tasques en la DATA DE VENCIMENT! Ara ja no vos puc posar una setmana a valors, per exemple. El curs s'acaba... Mirau bé per quan la podeu lliurar. 

Deix per aquí abaix la cançó que hem triat per si algú s'anima a llegir el nostre blog i vol escoltar-la. Sa veritat que quant més l'escolt, més m'agrada! Escoltau bé la lletra. Ni feta aposta per nosaltres!



UNA ABRAÇADA VIRTUAL ENORME! 
JA QUEDA POC! 
PASSAU UN DIA GENIAL I SOBRETOT, COM VOS DIC SEMPRE... FEIS UN BON SOMRIURE ALLÀ ON ANEU! 😉😊😄






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada