dimarts, 26 de maig del 2020

27/05/20

Bon dia nins/es!

Ja som a meitat de setmana! Esper que vos estigui anant bé fer la feina. Ja sabeu que per a qualsevol cosa vull que contacteu amb jo i em demaneu els vostres dubtes. Si puc i ho sé resoldre vos ajudaré encantada. 

ÀNIMS! Ja queda menys per acabar el curs... i aviat podrem anar a fer alguna passejadeta per la platja, gaudir de fer cosetes amb els nostres, i tot el que ens deixin! ;)

ARA NOMÉS VOS DEMAN UN DARRER ESFORÇ! 

Per avui teniu la tasca al CALENDAR i com sempre al vostre classroom. 
De matemàtiques, una activitat nova de càlcul mental i un nou repte! 
Pensau que si entrau a AULA VIRTUAL per fer l'activitat del tema 10, comprovau com ho heu fet. Si no ha anat bé, tornau a intentar-ho fins a aconseguir major puntuació i després pensau a donar la tasca a feta al classroom. 

De socials teniu tasca del tema 8: El relleu d'Espanya. Pensau que també és molt important que abans de fer la tasca, llegiu bé el material que vos posam.

De castellà, aprofitau la segona sessió per anar fent la biografia del vostre cantant preferit. Ha de ser una presentació vistosa, amb fotografies, lletres grans, i seguint una mica el guió que vos vaig penjar. Els qui ja l'heu lliurada, ja sabeu... aprofitau per fer un descans! O anau acabant tasques si en teniu pendents, llegiu un poquet, ajudau amb alguna feina a casa... coses hi ha per fer! 

I de valors avui toca treballar...l'empatia! Suposo que heu sentit parlar d'això alguna vegada, o heu treballat en algun moment de la vostra vida. Vos he penjat tres vídeos curtets on haureu de respondre unes preguntes i fer una petita reflexió sobre el que vos han fet pensar. 

BONA FEINA I BON DIMECRES!
SALUT! 
FORÇA! 
I UNA BESADA VIRTUAL BEN GROSSA! 💖💋

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada