diumenge, 3 de maig del 2020

04/05/20

Bon dia classe! 
Com vos trobau després d'aquest cap de setmana més llarg? Segur que heu recuperat forces per aquesta setmana! 

Doncs aquí seguim... un dia més! 
Per cert...VAREU DONAR AHIR LES FELICITACIONS A LES VOSTRES MARES? D'AIXÒ N'ESTIC COMPLETAMENT SEGURA! 💕




Vaig llegir algunes expressions escrites de castellà i vaig estar molt contenta! Perquè vareu escriure coses PRECIOSES SOBRE LES VOSTRES MARES! Elles segur que es senten molt orgulloses de tenir-vos com a fills/es. 

Ahir va ser un dia molt especial per a elles, però recordau... no deixeu de donar mostres d'estima als vostres éssers estimats cada dia! Un t'estim, una abraçada, una besada, una paraula bonica als pares, als germans... o una cridada per telèfon a aquell familiar que no podeu veure tan sovint! 

Va! Que amb un poquet més d'esforç aviat podrem començar a normalitzar les coses. Sempre amb seny però! Evitau les aglomeracions i sempre cal fer cas de tot el que se'ns recomana. 

Com sempre, teniu la tasca al classroom. Mirau l'agenda abans i a veure com vos va! Veureu que vos vaig enviar un correu electrònic. Estau pendents i revisau-lo que el necessitareu per la tasca d'avui. 

Jo vos recoman que primer entreu a Matemàtiques ja que allà vos deixam la guia per descarregar al vostre ordinador aula virtual. SEGUIU BÉ LES INDICACIONS! 

I com sempre...una abraçada ben grossa BUMAPALS! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada