dijous, 7 de maig del 2020

08/05/20


BON DIA CLASSE! 

Ja som divendres! Com estau? 
Primer de tot vos vull donar les GRÀCIES per el suport que estic rebent per part vostra! Tenint en compte aquesta situació i que malauradament no ens hem pogut conèixer, vos he de dir que EM SENT MOLT BÉ per les vostres paraules de comprensió.😊😊😊😊

Ja sabeu que fer feina així és més complicat perquè són moltíssimes coses! Però tots feim el que podem i això és el que vertaderament importa. 

Doncs bé, com vos vaig comentar ahir per aquí, igual la setmana que ve vos penjo al classroom de català alguna activitat (per suposat, sense nota) ;) per d'alguna manera conéixer-nos una mica: un petit vídeo de presentació en la que me conteu alguna coseta vostra. Pot estar bé! Esper que tots i totes vos animeu a fer-ho! 

Més coses: Fixau-vos que a dalt del blog teniu una nova pesatanyeta anomenada CANAL DE LECTURA. Entrau i pegau una ullada! 😉

Ja per acabar, la tasca d'avui... Com sempre, la teniu a la vostra agenda i al classroom. Aniré corregint com pugui les vostres tasques d'acord? No penseu en cap moment que m'oblid de vosaltres. Esper vos estigui anant molt bé! 

Al final de tot això... tots ens convertirem en uns experts de les TIC! je je... Fer feina així és el que té, que també aprens a manejar molt les noves tecnologies! 

Per cert! Esper vos estigui anant bé entrar a AULA VIRTUAL! Pensau que és important que entreu allà. Primer, perquè teniu tot el material digital penjat i segon, perquè les activitats que vos proposam són per aprendre i a part, es duu un registre de la tasca feta. Així que ENDAVANT!

Em despedeixo de tots vosaltres amb un bona tassa de cafè! ;) 👋👋👋

UNA ABRAÇADA DE LES MEVES BEN GROSSA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada