dimarts, 19 de maig del 2020

20/05/20

Com estau? 

JA DIMECRES! Esper que dugueu bé la feina i no tengueu pràcticament problemes a l'hora de fer-la. 

Ja sabeu que tot ho feim en digital, i per això és fonamental que tengueu accés a un ordinador, a internet i als llibres digitals. Heu de tenir molt clar també les diferents plataformes que empram.

Feim un petit repàs ràpid per aquí: 

-CATALÀ I MATEMÀTIQUES: aula virtual de Santillana. Aquesta eina l'hauríeu de tenir descarregada al vostre dispostiu a ser possible. Si no vos va bé, ja vos vaig explicar que hi podeu entrar des de la pàgina web. 

-NATURALS: edubook. És el vostre llibre digital on des d'allà també feim les activitats. 

-LLENGUA CASTELLANA: teniu al classroom de l'assignatura un enllaç per accedir als quaderns del segon i tercer trimestre. 

Si teniu aquestes coses clares ja està! Molt important, vos he passat a tots nombres de llicències i contrasenyes. Havíeu de seguir les passes. Una vegada fet això, després és fàcil entrar-hi. 😉

-SOCIALS I VALORS: empram ara el classroom.

Jo vos coment per aquí les assignatures que feis amb jo, val?

Atenció! Estau atents del correu electrònic al llarg del dia. Vos he d'enviar un correu per explicar-vos que potser i si tot va bé, demà vos convocaré a fer un meet tots junts! 

Sabeu que vos he estat explicant aquests dies a mode de consell que és important que entreu vàries vegades al dia al correu. Uns quants pics és més que suficient. Ja vos confirmaré l'hora! M'agradaria molt que tots hi poguèssiu assistir. Només serà una estoneta. Vos especificaré al mail quins aspectes vull que parlem perquè com sou molts, es podria fer molt llarg, i també no vull llevar-vos massa temps. Simplement una estoneta per veuren's , comentar quatre cosetes, saber com feis feina... Com si fos una tutoria! Què vos sembla? 

Ah... Avui no tenim català però vos he penjat al classroom una tasca una mica especial: VIDEO PRESENTACIÓ. Ja vos ho vaig comentar ahir crec. Ho he penjat a català, però si algú té més facilitat per parlar en castellà no és cap problema. No és una tasca específica de català. I no posaré nota d'això! Vos don per lliurar-ho fins dilluns. Així que temps hi ha de sobra. Vaig rebre s'altre dia un vídeo d'un company vostre i em va fer molta il·lusió. Per tant, pens que potser és una bona manera de conèixer una mica més de vosaltres. Ha de ser una coseta curteta on m'expliqueu qui sou, que vos agrada fer... El que volgueu! 
També vos pos a les instruccions que si per algun motiu algú no es veu amb ganes de fer-ho... jo no obligo a ningú! Em feis a un document un petit escrit i m'adjuntau una foto vostra. Ja està! El que vull és que ESTIGUEU CÒMODES EN TOT MOMENT!

Jo volia fer un vídeo...però m'haureu de perdonar! A casa amb el petitó ha estat complicat. Per això aprofitarem demà per veuren's per meet! 😏💗 Pensau a seguir les pautes que vos indicaré. Perquè entre que jo som nova, i vosaltres sou 27 pot arribar a ser caòtic. I el que vull és que passem una estoneta agradable. Per tant...micros tancats fins que vos doni pas jejeje val? 

FINS AQUÍ! 
SIGUEU MOLT FELIÇOS! 
UNA ABRAÇADA D'AQUESTES QUE ET QUEDES ENGANXAT! 😄

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada