dilluns, 25 de maig del 2020

26/05/20

Hola a tots! 

Bon dimarts! Esper que estigueu bé i amb ganes de seguir un poquet més... :)

CATALÀ: 
Per avui tornam a tenir un altre formulari. Però en aquest cas haureu de llegir un relat mitològic. No escoltar-lo. Com veis...aquest tema va d'això! De mitologia. Haureu d'anar al vostre llibre digital (aula virtual) i anar a les pàgines que vos indic. Veureu que són històries diferents. Ahir parlàrem sobre un famós mite: la flor del Narcís i avui, en canvi vos trobareu amb un relat que... no vos cont més! que si nó vos estic adelantant aconteixaments! I vull que sigueu vosaltres que poseu molta atenció a la lectura jeje. 😉

MATEMÀTIQUES: 
Mirau, avui vos donarem la solució al repte dels mistos. Hi havia tres possibles solucions. A veure quantes heu encertat!, farem un poc de càlcul mental que sempre va bé, un nou repte, i alguna activitat per practicar a l'aula virtual sobre el tema 10. Recordau... ho repeteixo quasi a diari... 😏 Pensau a veure com ho heu fet. Ahir vos varem passar unes instruccions que havíeu de llegir que vos explicava com fer un bon ús de l'aula virtual. Si no li donau a COMPROVA no sabreu on heu fallat o quines coses heu fet bé. I no vos conformeu amb un sol intent. Intentau-ho varies vegades! D'acord? 

NATURALS: 
Avui acabam el tema 5: la matèria. Què hem de fer avui? Doncs mirau. Haureu de llegir les pàgines que vos indic al classroom que parlen sobre l'energia tèrmica i fer les activitats del llibre d'edubook. Vos ho he posat de dues maneres avui: 

1. Teniu l'enllaç directe a les activitats. Aquí haureu d'entrar primer a edubook amb el vostre usuari i contrasenya per accedir a les pàgines. Després heu d'entrar a l'enllaç o anar a ACTIVITATS que com sabeu les teniu a dalt de la mateixa pàgina. Ah! No volgueu fer les activitats directament, perquè si no, no entendreu com fer-les. Abans d'una bona pràctica sempre hi ha d'haver una mica de teoria. 

2. Vos he posat una captura d'imatge perquè sapigueu on clicar si entrau des de l'Acadèmia. 

També teniu un enllaç per fer unes activitats de repàs de la unitat. Mem com vos va! 

Avui també teniu sessió d'EF i MÚSICA! Un dia ben complet! 

Vos torn a recordar que no deixeu que les TASQUES PENDENTS se vos acumulin. Ja vos vaig dir que les més antigues a dia 20/04 no cal que les envieu ara. Centrau-vos en les feines de després de les vacances de Pàsqua. I fins aquí el planning del dia d'avui. 

Una besada ben forta classe!! Cuidau-vos molt i feis feineta! ESPER QUE FINS AVIAT! 

Pensau una cosa... el curs ja està pràcticament acabat. Un darrer sprint i podreu gaudir d'unes bones vacances! Un tant estranyes enguany amb tot el que ha passat si... però vacances! Anem a acabar bé el curs escolar i feis les feines el millor que sapigueu. JO CONFIO AMB VOSALTRES! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada