dimecres, 6 de maig del 2020

07/05/20

Hola, bon dia a tots/es! 

Ja som dijous! No sé vosaltres... però a mi la setmana em passa volant! 
Per avui vos he deixat a l'agenda tota la tasca per fer. Recordau que de socials vos hem donat un poc més de marge per fer-ho i avui queda cobert. Anau acabant-ho aquells que vos queda pendent i la resta, aprofitau per fer altres feines. 

També vos record, que sobretot heu d'intentar dur al dia les tasques a partir de dia 20/04/20. Pensau que aquestes són les que realment avaluarem cara al tercer trimestre. Confío en que ho estau fent molt i molt bé! 😊

Xerrant amb altres companys/es de feina... estavem pensant, a veure si hi ha la possibilitat que d'alguna manera poguem estar "virtualment" una miqueta més a prop... una videotrucada, un vídeo, no sé! Deixau que ho pensi i en tenir-ho clar vos ho explic, vos sembla bé? 
Sé que molts de vosaltres trobau a faltar els companys, els mestres... És molt comprensible. Però pensau que això és temporal. ANAM A SER POSITIUS! 

També, molts dels vostres pares i mares ja han començat a fer feina, i estau a casa, (alguns sols, d'altres amb els germans...) per tant, mirarem a veure que hi podem fer amb això! I a damunt, a mi no em coneixeu en persona... No vos preocupeu! Alguna coseta pensaré per intentar en la mesura de lo possible estar al vostre costat!

Esper que almanco vos arribi tota la meva energia i força! 

PASSAU UN BON DIA!! 

Vicky. 💚

6 comentaris:

  1. Bon día Vicky,que bé,moltes gràcies

    ResponElimina
  2. Bon dia! Gràcies a vosaltres! En poder feim alguna cosa per veuren's val? =)

    ResponElimina
  3. Margarita.
    Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Beníssim! A veure que podem fer! ;) Si se vos ocorre alguna idea m'enviau un correu. Igual podríem fer una "mini presentació" en vídeo! Una cosa curteta on m'expliqueu com sou, que vos agrada fer... D'aquesta manera ens coneixerem millor! I més endavant podem fer una videotrucada, però jo ho faria en dos torns perquè no siguem tants en pantalla. Ja miraré d'organitzar-ho.
    Una besada virtual a tots!

    ResponElimina