dimecres, 20 de maig del 2020

21/05/20

Bon dia classe! 

Què tal? Esper que amb les piles a tope! 
Mirau, avui seré més breu... jejeje😃

Imagin que tots i totes heu rebut un correu meu. Pels qui no ho han obert, vos ho recordo també per aquí... 

Avui a les 10:00h deixaré el meet obert des de la classe de català del classroom. Veureu que a dalt a l'esquerra, a la capçalera hi tendreu un enllaç on hi haureu de clicar damunt. No crec que sigui gaire complicat! No ho he fer servir mai des d'aquí. 
Anau entrant si vos fa ganes comentar alguna coseta, teniu dubtes generals sobre el funcionament d'alguna cosa, em voleu explicar com treballau a casa, si seguiu un horari, si no... és fonamental que entreu tots amb el micròfon tancat.  Pensau que si no, pot ser una locura! I a més, igual quan entrau estic parlant amb algú de vosaltres, i no és lo seu interrompre la conversa. No trobau? 
El xat del costat no és per xerrar i jugar. L'heu d'emprar només en cas únicament necessari si alguna cosa no us va bé. Esperem que tot vagi bé! 

Si funciona, podrem fer servir-lo alguna vegada més perquè consider que és important que estiguem en contacte, i ja que no ho podem fer-ho d'una altra manera... no ens queda altra que fer-ho així! 

Recordau que quan anem acabant, jo he de ser la darrera en tancar el meet. Anau sortint poc a poc. 

Per avui teniu tota la tasca penjada a l'agenda. De Naturals no vos he posat res per avui perquè vos vaig dir que teníeu la PRESENTACIÓ de les energies renovables i és una feina que requeria una mica més d'esforç. Per tant, anau acabant això si voleu. Els que ja me l'han lliurat, ja sabeu... un descans, anau a estirar les cames, llegiu un llibre, jugau a algun joc de taula, acabau tasques pendents... Feines i coses a fer sempre hi ha! 

Ens veim en una estoneta! Tenc ganes de veure-vos a tots! 

UNA ABRAÇADA BEN FORTA!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada