dijous, 21 de maig del 2020

22/05/20

Bon dia! 

Com va anar ahir? Vos va agradar fer el meet i poder veuren's? Jo vaig estar MOLT CONTENTA! 😉
Ho vĂ reu fer benĂ­ssim! Tots respectareu molt bĂ© les pautes i considero que va anar molt bĂ©! Pels qui no vareu poder assistir, no vos preocupeu...Aviat en farem un altre i esper que hi pogueu ser-hi. Vos enviarĂ© un correu electrĂČnic a tota la classe en tornar a fer un meet per parlar de dubtes, com vos va la feina, etc. Per aixĂČ ja sabeu que heu d'estar atents al correu. Igual no vos envio cada dia coses! PerĂČ obrir-lo suposa un segonet del nostre temps :)
Si ho feim, serĂ  a travĂ©s de l'enllaç que hi ha a la capçalera del classroom de catalĂ , com ahir. Va ser senzill i ningĂș va tenir cap problema a l'hora d'entrar. 

BĂ© jovenets! Ja som divendres! Per avui teniu la tasca com sempre a l'agenda. NomĂ©s comentar-vos que de Socials trobareu una cosa molt xula... Coneixeu el Salt des Freu? Si si...jeje Segur que heu sentit xerrar d'ell o alguns l'heu visitat! Tenc entĂšs que era una sortida pendent per fer aquest curs escolar. Per tant, com no podem anar-hi tots junts, preparau-vos perquĂš avui tendreu VISITA VIRTUAL! És important que seguiu les passes perquĂš no vos deixeu res per veure. Hi ha un tutorial on vos explica molt bĂ© on heu de clicar i com ho heu de fer. I posau bĂ© l'oĂŻda! PerquĂš fins i tot en aquesta visita tendreu la sort de conĂšixer la fauna de l'alzinar! Com si fĂČssiu allĂ  mateix! Una xulada! No vos cont res mĂ©s... Esper que faceu molta feineta i passeu tots un bon dia! 

Quan tengueu una estoneta: revisau les tasques pendents per favor. 
Vos vaig donar una serie de recomanacions ahir, res que no sabĂ­eu! PerquĂš vos ho dic molt per aquĂ­. PerĂČ si ho feis, crec que vos pot anar bĂ©. 

PASSAU UN BON CAP DE SETMANA! ANAU A FER UNA VOLTETA, AMB BICI, PASSEJAR, GAUDIR DELS DIES GUAPOS QUE FAN! 
HI HA TEMPS PER TOT, RECORDAU? SI VOS ORGANITZAU BÉ JA ESTÀ. LA FEINA SURT! 

FINS DILLUNS BUMAPALS! 
Una abraçada enOooOoOoOoOoOOOooOooRmE! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada