dimecres, 13 de maig del 2020

14/05/20


Bon dia! 
Com duis la setmana? Venga, que ho estau fent molt bé! 

Avui vos parlaré d'aspectes tècnics ja que m'he trobat que alguns de vosaltres ha tengut algun petit problema per poder accedir a les plataformes que empram per fer feina des de casa. 
Per fer els exercicis que vos posam a través d'un enllaç al classroom, heu de tenir activat al vostre ordinador: l'Adobe Flash Player. A matemàtiques teniu un apartat que diu: problemes tècnics. Hi trobareu tota la informació per poder activar-lo. D'aquesta forma no heu de tenir cap problema. Crec que a quasi tots vos va bé! 

També esper que vos estigui anant bé l'AULA VIRTUAL i entreu sense problemes. 
Recordau que la plataforma per excel·lència que nosaltres empram per fer feina és el CLASSROOM. Per tant, que vull dir amb això? Que si feis una tasca a Aula virtual, posem per cas de matemàtiques... després heu d'anar a classroom i marcar-la com a feta. Això que vos explic és molt important, perquè si nó no consta que l'heu lliurada. 
També heu de pensar que vos deix les instruccions passa a passa del que heu de fer, i allà queda constància de si heu fet o no la tasca. 

Sa veritat que fer feina així, entenem que és una mica caòtic, estranya, sense el contacte visual dels mestres, els companys... Però com vos vaig comentar s'altre dia, sempre hem de treure la part positiva de tot! 
I al final.. estam aprenent moltes coses TOTS!

Recordau també que el vostre llibre digital de Naturals és edubook. També és necessari que hi pogueu entrar sense problemes ja que allà hi ha penjades les activitats que a vegades vos assignam, com és el cas d'avui. I tots heu de poder accedir. Si algú té problemes amb això, que m'ho comuniqui a través d'un correu electrònic i ho mirarem de solucionar. 

Estic contenta perquè en general veig que funciona bé! 

Recordau! Les tasques les heu de revisar cada dia. Ja vos he dit també en alguna ocasió que és necessari un bon hàbit de feina, una rutina... I heu d'intentar que no se vos acumuli molta tasca. 

I fins aquí avui! Anem per feines que hi ha molta ;)

UnA BeSaDa ViRtUAl BeN grOssA peR a ToTs i A tOtEs!! 💋😘



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada