dilluns, 18 de maig del 2020

19/05/20

Bon dia! 
Com duis la feina? Esper que estigueu tots bé! 

Teniu a l'agenda tot el que hi ha programat per fer avui. És important com vos vaig dir que tengueu activa l'aula virtual perquè la majoria de tasca la feim des d'allà. 

Simplement vos comentaré avui que de Naturals haureu de fer una tasca que vos durà una mica més de feina, i per això vos donaré la sessió d'avui més la de dijous. (Aquesta setmana farem una sessió més de socials). Tendreu fins dimarts dematí per lliurar-la. No és complicada però requereix bona feina, i més temps per fer-la. 
A les instruccions vos explic com fer-ho i de que tracta. Només vos diré que aquesta vegada podreu triar fer-la sols o per parelles. Si és en parelles haureu de compartir-la amb el vostre company o companya i demanar-li si ho vol fer amb vosaltres. 
És una presentació de Google, segur que heu fet alguna vegada! Ha de tractar sobre LES ENERGIES RENOVABLES I EL BON ÚS QUE HEM DE FER D'ELLA, PER AJUDAR AIXÍ, A LA MILLORA DEL NOSTRE PLANETA. 

Llegiu bé el que s'ha de fer, no volgueu fer la tasca sense llegir les instruccions. Per què vos deim això tant? Mirau, és important que vos fixeu bé en les passes a seguir, a entendre bé el que s'ha de fer abans de començar una tasca... Això és un aprenentatge que si poc a poc arribau a dominar, tot vos serà més fàcil! Pensau que d'aquí uns anys haureu d'anar a l'institut i el nivell d'exigència serà major. I per això és molt important que llegiu bé sempre el que s'ha de fer, no doneu per fet les coses abans. Els adults a vegades ho feim, i és quan després ens equivocam i hem de tornar a començar des del principi una cosa. Ens ha passat a tots això ;) 
Esper que agafeu nota dels meus consells. Ja veureu que així vos anirà encara més bé! 

Dit això... jejeje :)  vos envío la MEVA ENERGIA POSITIVA!! 😃

Ah! Estau pendents del correu! Vos he d'enviar un a tots, no sé si serà avui o demà. Ja vos vaig comentar un dia que és important que mireu el correu electrònic unes quantes vegades al dia. Per exemple després de llegir el blog, abans d'anar a berenar damunt les 11, i s'horabaixa... no costa res a que no? 

QUE PASSEU UN BON DIA I COM SEMPRE... AMB UN SOMRIURE BEN GRAN! TENC GANES DE CONEIXER-VOS UNA MIQUETA MÉS! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada