diumenge, 24 de maig del 2020

25/05/20

Bon dia! Com heu passat el cap de setmana? Esper que molt bé! 
Si ja heu berenat i heu carregat les piles... és perquè vos disposau a començar! Molt bé! 

Avui començam tema 14 de català! Haureu d'entrar a l'aula virtual per fer la tasca. Avui teniu una sopa de lletres sobre la casa romana i escoltar dues audicions. Veureu que és la mateixa història però contada de maneres diferents. Val la pena sentir les dues! Posau molta atenció perquè després haureu de respondre a un formulari i ja sabeu que heu d'intentar aconseguir la màxima puntuació. A veure com vos va! Abans vos adjuntava com a material les pistes, però a partir d'ara...pens que ÉS NECESSARI I MOLT IMPORTANT que entreu a AULA VIRTUAL. Les trobareu al caixonet blau, a RECURSOS: Coneixem mites. 

A matemàtiques un poc de tot! Com sempre, trobareu un nou repte, un poc de càlcul mental, la solució al repte de divendres i alguna activitat per fer del tema 10.

De llengua castellana aquesta setmana aprofitareu les tres primeres sessions per fer...una biografia d'un/a cantant! Aquesta tasca és individual i haureu de fer una PRESENTACIÓ (amb imatges evidentment). Vos he deixat al classroom el GUIÓ que haureu de seguir. És important que agafeu nota de les passes a seguir si voleu que la valoració de la feina sigui positiva. Ja sabeu que jo valor molt l'ESFORÇ I LES GANES QUE HI POSAU 😉
Per tant, tendreu fins dijous a vespre per lliurar-la, temps suficient si vos posau en marxa amb això avui mateix i dedicau una estoneta cada dia. 

Pensau a estar pendents del vostre correu! Potser vos enviaré algun correu electrònic per fer-vos algunes recomanacions sobre AULA VIRTUAL I EDUBOOK de Naturals. 

Ja en poder tornarem a fer una altra videotrucada! Igual la setmana que ve treurem una estoneta. 

I fins aquí Bumapals! Vos desitjo tot lo millor i que passeu un bon dia ple d'energia!

FINS AVIAT! I BONA FEINA! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada