dimarts, 5 de maig del 2020

06/05/20

BON DIA! Com estau? 
Va... que avui tenim un dia molt complet! 😉

Vos he deixat a l'agenda tot el que hi ha per avui. Pensau que és molt important que aneu revisant tasques pendents i les aneu lliurant. Avui a matemàtiques teniu la tasca com sempre, i ATENCIÓ...! perquè la solució del repte d'ahir (que sé que va costar una micona) vos deixaré una pista a les 08:45h perquè penseu un poquet més! I damunt les 12:00 estau atents perquè penjaré la SOLUCIÓ FINAL. A veure si l'heu encertada! 
Amb això el que volem és que penseu una mica, impliqueu i engresqueu als pares, als germans... el raonament que feis és el més important, encara que la resposta sigui un tant estranya! Els reptes ja sabeu que tenen aquest punt complicat però també divertit per fer-vos pensar. 

Per altra banda, la tasca de Socials vos inform que està pensada per fer-la durant el dia d'avui i demà. No volgueu córrer. Hi ha temps suficient per lliurar-la. 

I per acabar teniu llengua castellana i valors/religió.
A l'agenda trobareu com sempre el que hi ha per fer avui. 

IMPORTANT! Els qui fan valors, pensau que hem obert un classroom per aquesta àrea. A partir d'ara treballarem des d'allà. Així que després entrau i veureu la tasca per avui. 

Com veieu, un dia bastant complet. Però si anau fent poc a poc, les feines van sortint totes soles! Recordau que és fonamental que llegiu bé les instruccions que vos don per fer la feina. SEGUIU LES PASSES I TOT SORTIRÀ!

QUE PASSEU UN GRAN DIA, SEMPRE AMB EL MILLOR SOMRIURE!

1 comentari: