dimarts, 28 d’abril del 2020

29/04/20

BON DIA CLASSE! 

Un dia més, aquí seguim tots... com un súper equip! 

Vos estau organitzant bé la tasca durant el dia? Ja sabeu que el dia és molt llarg i hi ha temps per fer de tot. No oblideu a part de fer la vostra tasca, de llegir una mica, d'estirar les cames els que pogueu... de gaudir d'una estoneta d'un moment de joc, d'estar amb els volstres pares i/o germans! 

I esperem que aviat, amb la resta de familiars i amics! Anem a ser POSITIUS

Per avui, com sempre, teniu la tasca penjada al Classroom. Vos vull recordar que és MOLT IMPORTANT que abans de tot... LLEGIU BÉ LES INSTRUCCIONS que es donen. Així sabreu fer la feina sense dificultats. 

Ah! Avui toca VALORS
A veure si em va bé penjar-vos alguna coseta per fer-vos pensar una miqueta. Tots/es els que faceu valors, els de religió no cal, dexau-me un comentari aquí abaix responent a la PREGUNTA que vos plantejo. També hi teniu un VÍDEO. El podeu veure tots, clar que si. El pot comentar tothom que vulgui. Però pensau a posar el vostre NOM abans de fer el comentari. Tendré en compte que hi heu entrat a fer la tasca. I valor molt com sempre cada una de les vostres aportacions. 
A veure si per la propera vegada investigo com es fa i vos penjo la tasca a la pestanya corresponent de l'assignatura. 
De moment avui ho farem així, vos sembla bé?

Una besada ben forta! 

La vostra mestra virtual Vicky. 
QUE PASSEU TOTS UN BON DIA!









PREGUNTA: 

QUÈ TROBAU DE LA PRIMERA SORTIDA AL CARRER DESPRÉS DEL CONFINAMENT? PENSAU QUE TOTHOM RESPECTA LES INDICACIONS QUE ENS HAN DONAT?TOTHOM HO FA BÉ? DONA'M LA TEVA OPINIÓ I DEIXA EL COMENTARI AQUÍ ABAIX. 

12 comentaris:

  1. Esther.
    Quan vaig sortir estava emocionada i nirviosa hi havia molta gent sobretot el primer dia,alguns no guardaven la distància.No ho feien bé. Hem vaig agobiar bastant amb la mascareta però va ser divertit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé! Està bé emocionar-se si és per una cosa bona. Després de tants de dies confinats a casa... Això de dur la mascareta és molt important. Jo entenc que es fa estrany per tots. Esperem que aviat acabem amb el virus i tot torni a la normalitat, sense necessitat de dur res a la cara. Gràcies pel comentari Esther!

      Elimina
  2. Quique
    Vaig estar alegre de poder surtir al carrer,per podere-me aclarir-me del confinament d'estar a casa i poder veure una altra vegada els seus paisajes.Hi havia gent que no cumplia les normes(que és molt important per no contagiar-nos)però molt poca gent.Estic molt content de poder sortir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé Quique! Veig que vares poder gaudir de moltes coses. Estar a casa en moments donats és molt enriquidor ja que esteis amb la gent que vos estima però en aquestes circumstàncies ens ha tocat estar-hi més del que voldríem. Quina llàstima que no tothom ho faci bé. Gràcies per la teva aportació!

      Elimina
  3. Va ser molt divertit en 1H vaig fer 4 activitat bici, skate, patinet i caminar. Va ser molt guapo però hi havia molta gent que no respectava les normes i a jo no m'agrada això. Bueno lo important es passejar i estar feliços, no?

    Soc na Sílvia Ferragut Moll. (=^.^=)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sílvia! Quantes coses vares fer! :) Et va donar temps a fer moltes activitats. je je.Clar que si. La felicitat és una de les coses més importants a la vida i és important que pensis així. Fa peneta que no tothom faci les coses bé. Gràcies pel teu comentari al blog!

      Elimina
  4. Margarita.
    Jo, quan vaig sortir el primer dia estava molt contenta. No vaig veure molta gent i respectaven la seguretat, però vaig veure fotos de Palma on hi havia molta gent, no duien mascareta, no respectaven la seguretat, quedaven amb els amics... era un desastre! Aquí a Marratxí va molt millor.
    Vos enyor molt a tots, adéu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé Margarita! Tens tota la raó. A les grans ciutats no es respecta tant. Jo també he sentit per les notícies això que dius. Fins i tot... sabeu com està l'aigua de la mar ara que hem estat confinats? Cristal·lina i amb un aspecte increïble! Quina llàstima que quan tot torni a la normalitat, totes aquestes coses no es conservin. Gràcies pel comentari :)

      Elimina
  5. Llucia Salvà Salas
    Que algunes persone eran inresponsables i altres que eran responsables. Els meus veïns varen sortir més de una vegades. No, perquè alguns llocs i havia persones amenos de mig metro. No, moltes persones si.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, com bé dius hi ha gent que no respecta les mesures de seguretat. És important que tots ho facem bé perquè així ajudem a aturar el virus. Si feim les coses amb seny segur que tot anirà millor. Gràcies Llúcia per el teu comentari. =)

      Elimina
  6. Laia:
    La meva primera sortida va ser molt emocionant i divertida, però no tota la gent respectava les mesures de seguretat que ens havien recomenat les autoritats. No hi ha gent que no ho fa bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et dic el mateix a tu Laia! Vivim moment complicat per tots i a vegades les ganes ens pot. Però si seria necessari reflexionar bé i pensar en fer les coses bé. Si ho feiim així, anirem per bon camí. Gràcies per la teva aportació de la tasca d'avui :)

      Elimina