dilluns, 6 d’abril del 2020

DIMARTS, 7 D'ABRIL DE 2020.

Bon dia!

Aquests dos dies que ens queden abans de Pasqua ens centrarem en 2 aspectes:

1. Continuar fent la tasca de socials sobre l'enregistrament de l'àudio per posar al vídeo. Us he penjat un document al Classroom anomenat "AJUDA: COM HE DE FER EL GUIÓ" al mateix apartat "ANAM D'EXCURSIÓ!". Recordau que teniu fins demà a la nit per entregar-la.

2. Per avui i demà teniu una proposta per celebrar l'arribada de la primavera. Els dies 6, 7 i 8 d'abril, estava previst que tot l'alumnat i professorat de l'escola participàssim a les jornades de primavera que s'organitzen els tres darrers dies del trimestre. Entre tots els mestres hem fet un  recull d'activitats, manualitats, experiments, passatemps, receptes, etc. que podeu fer en família durant aquests tres dies (una cada dia, per exemple). Són activitats no obligatòries però molt recomanables per passar una bona estona i desenvolupar habilitats personals i que molts de vosaltres podreu fer sense necessitat de comprar res, feis volar la imaginació amb materials que tingueu a casa, no és necessari tampoc que siguin aquestes, adapteu-les al que tingueu o al que cerqueu que us pugui agradar. Teniu dues opcions:
- Triar qualssevol activitat de les proposades per tots els mestres al blog de l'escola. AQUÍ teniu l'enllaç al blog.
- Triar activitats de les que us propos (també estan penjades a la presentació del blog de l'escola, juntament amb les dels altres cursos, accediu-hi per veure-ho més gran i amb més detall, obrir enllaços i vídeos!):

M'agradaria molt que si feis alguna d'aquestes activitats m'ho féssiu arribar per poder veure-ho. Em farà molta il·lusió que m'ho enviéssiu per correu a: ajuan@cpcostaillobera.com
Pot ser una foto, un vídeo... Si us animeu faré després un muntatge i podrem veure tots què heu anat fent!

2 comentaris:

  1. Hola Àngela. Som na Neus. Lo de les propostes de primavera. Pot ser per exemple: fer instruments musicals amb paper reutilizat pot ser un instrument inventat?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Neus! Clar... per què no? Però no oblidis que ha de tenir relació amb la primavera, tal vegada hi puguis afegir dibuixos, materials, complements, etc. que recordin a n'aquesta estació (flors, animals, colors...). Ànim!

      Elimina