dimecres, 25 de març del 2020

QUÈ FEIM AVUI? DIMECRES, 25 DE MARÇ DE 2020.

Bon dia! Ja estem a mitjan setmana... esper que estigueu tots bé.


MATEMÀTIQUES: hem acabat el tema 7, aquests dies anirem repassant amb material interactiu. Accedeix al Classroom de l'assignatura (us record el codi ja que sou 3 els que encara no hi heu accedit per fer els problemes: zowbal2) i:
1. Visualitza el vídeo "ELS NOMBRES DECIMALS".
2. Obre i fes l'activitat "SITUACIONS QUOTIDIANES AMB NOMBRES DECIMALS".


SOCIALS: heu de fer una segona línia del temps, amb que la tingueu acabada en tornar a l'escola em va bé, però ha d'estar molt ben feta. Us recoman que intenteu acabar-la aquesta setmana, teniu fins diumenge, així no se us acumularà la feina. 
Si recordau vàreu fer-ne una sobre la Prehistòria i la Història. Dintre de la història el darrer que estàvem estudiant era l'etapa de l'Edat Mitjana. Ara, idò, fareu una línia del temps només sobre aquesta etapa (si recordeu és el que anàvem explicant a classe com una historieta...). Primeres instruccions:

1. Treis la vostra línia del temps que teniu feta i teniu-la després al davant per poder veure-la mentre aneu fent l'altra. Mireu què us va fallar, què podeu millorar... (títol, distribució de l'espai, línies rectes, lletra, presentació, divisió de les etapes...).

2. Agafeu el vostre dossier de l'arxivador (en paper) o bé accediu al dossier que està penjat al Classroom. Recordeu que hi trobareu les 3 etapes de Govern, els diferents aconteixements i anys...  

3. Amb aquests 2 materials al davant (línia i dossier) accediu al Classroom de l'assignatura i veureu al tema 4 2 materials més: 
- "INSTRUCCIONS LÍNIA TEMPORAL EDAT MITJANA": Aquí hi trobareu totes les passes a seguir per fer-la, és important que les llegigueu molt bé abans de començar-la.
- "LÍNIA TEMPORAL EDAT MITJANA": És un exemple a mig fer perquè us ajudi a fer la vostra, ja podeu començar!


Recordau que avui acaba el termini per fer l'activitat sobre l'Islam.

 
CASTELLANO: Expresión escrita para el viernes 27. Tenéis una tarea asignada en el Classroom de la asignatura llamada "MI PRIMERA SEMANA DE CONFINAMIENTO EN CASA", en la que debéis hacer una redacción de máximo 20 líneas sobre cómo os ha ido yendo la semana, qué habéis hecho... etc. Tenéis las instrucciones en la misma tarea, antes de abrirla.
Os recuerdo el código ya que aún son 2 los alumnos que no han entrado: a45fh4l

VALORS: Acabeu la feina de la setmana anterior si no la teniu acabada. Després, accediu a la pestanya "Valors" del mateix blog i a la publicació que veureu anomenada "VALORS EN TEMPS DE CONFINAMENT" escriviu-ho. Us convid a que llegiu el que els vostres companys escriuen, jo també hi faré la meva aportació.

ALTRES
1. Accediu a la pestanya del blog "La Jaia Corema" per resoldre l'enigma 5 que m'ha fet arribar per a vosaltres!
2. N'ANTÒNIA US HA OBERT UN CLASSROOM DE PLÀSTICA AMB EL CODI: e7kkpwo. Accediu-hi que anirà penjant feinetes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada