dimecres, 18 de març del 2020

QUÈ FEIM AVUI? DIMECRES, 18 DE MARÇ DE 2020.

Bon dia!

Feina per avui:

CATALÀ: Com sempre, control a primera hora. He obert un Classroom de Català, el control el trobareu allà. Us recordo el codi: zwlbyem
HEU DE FER 2 PROVES, estan una al costat de l'altra:
- "CONTROL CATALÀ TEMA 7" 
- "COMPRENSIÓ LECTORA TEMA 7"
Penseu en les recomanacions que us vaig fer ahir pel control de Naturals...

SOCIALS:
1. Recordeu que avui és el darrer dia per entregar la tasca del vídeo. 
2. Acabar la línia del temps (està penjada al Classroom amb totes les instruccions, per favor, llegiu-les bé). També us he penjat el vídeo de la història i les seves etapes en 4 minuts que vérem l'altre dia a classe, torneu-lo a mirar! És per demà.

CASTELLANO:
Hasta el lunes que haremos control, iremos repasando en cada sesión de castellano con actividades interactivas.

VALORS: Començarem una feina, que consistirà en escriure un breu text sobre els valors que podem veure aquests dies tan difícils. Us pos un exemple: hi ha molta gent solidària que s'ofereix per ajudar als més vulnerables, anant-los a comprar, etc. Podeu fer-ho a un fol i ho podeu anar fent aquests dies amb el que aneu veient o sentint, serà per dimecres que ve. Els que no feis valors estaria bé que penséssiu en aquestes iniciatives i d'altres que es duen a terme actualment amb la problemàtica que estem vivint.

ALTRES: No som a l'escola per anar a obrir el calcetí de la Jaia Corema com cada dimecres... però no us preocupeu! Per art de màgia us faig arribar virtualment l'enigma 4, recordeu que teniu una pestanya a dalt de tot del blog anomenada "La Jaia Corema" on hi ha tots els enigmes recopilats. Es tindran en compte les respostes com a petites expressions escrites de Català. No oblideu posar el nom al comentari!

4 comentaris:

  1. Neus
    Amb de te lem de lliurar.No?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Neus, pots tornar a formular la pregunta? No aconseguesc entendre't. Gràcies!

      Elimina
    2. Conxa.
      Vaig entregar la tasca del video de socials, pero al classroom encara surt com assignat. Àngela voldria saber si ho has rebut? Gràcies

      Elimina
    3. Conxa, surt com a enviat i que acabava ahir, no et preocupis!

      Elimina