diumenge, 15 de març del 2020

HOLA BUMAPALS!


 Resultat d'imatges per a "positividad"

De ben segur que aquest cap de setmana ha estat una mica complicat per vosaltres i les vostres famílies, però no us preocupeu... intentarem tornar encara que sigui una mica a la normalitat fent feina com si estiguéssim a l'escola.

Però no passeu pena que les persones tenim la capacitat d'adaptar-nos a tot el que passi i també a la nova situació que estam vivint, recordeu tot el que hem estat parlant aquests dies, fora pors, fora pànics sinó sentit comú, responsabilitat, paciència i un llarg etzètera. Cuideu-vos, cuidau i deixeu que us cuidin. A partir d'ara tot anirà millor segur! Per si algun/a de vosaltres es fa preguntes com el divendres, us escric des de casa, finalment no hem d'anar a la feina, ara mateix tots som iguals, però com sempre, seguim treballant igual per vosaltres, perquè us afecti el mínim; i també per nosaltres, que també ens és difícil tot això, som humans, però com humans que som aprendrem de tot això i ens farem més forts!

Demà matí començaré amb les publicacions diàries amb la feina, estigueu atents. Intenteu com us vaig dir anar al dia, com si fos classe normal. Aprofiteu per fer feina més tranquils i bé, que sinó en tornar no sabrem ni agafar el llapis (la vostra mestra tampoc, no us penseu...).

No oblideu aprofitar per fer altres coses també, no us permeteu avorrir-vos gaire. Sigueu creatius, feis manualitats, jugueu a jocs de taula, de lògica... i aprofiteu terrassa i pati si en teniu, llegiu... quant temps fa que no ordenes la teva habitació? Fas neteja de calaixos o armaris? Ajudes als teus pares o parles amb ells o els teus germans sobre algun tema? Ja sabeu... "el temps és or".

Esper que aquesta comprensió lectora us hagi anat bé i hagueu tret un excel·lent...  

Recordeu activar a baix de tota la pàgina "Mostra la versió per a web" us serà més còmode le lectura i l'accés a la informació.

Una abraçada forta, ens "veiem" demà a la primera classe virtual!

P.D.: Recordeu que teniu l'apartat de comentaris per poder escriure a la part de baix de cada entrada, només us deman que contesteu a cadascuna d'elles adequadament tenint en compte el tema que s'hi tracti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada