dimecres, 25 de març del 2020

QUÈ FEIM AVUI? DIJOUS, 26 DE MARÇ.

Avui ja és dijous!

CATALÀ:
1. Recordeu que l'entrevista és per avui, teniu fins a darrera hora del dia d'avui per fer-la. La podeu fer a un membre de la vostra família que es troba a casa o bé a algú de fora mitjançant una videoconferència. Pensau que teniu un document al Classroom de l'assignarura on redactar les preguntes i respostes.
2. Corregir ex. 1, 4 (mental) i 5 (quadern) de la pàgina 117:




  








SOCIALS: lectura a mode de repàs de la conquesta musulmana de les Illes Balears (fins ara havíem treballat només de la Península Ibèrica). 
1. Agafeu el dossier del tema o bé accediu-hi al Classroom i llegiu: a partir de "2.3. Les Balears musulmanes." (pàg. 3) fins el punt "2.3.5. La vida rural: alqueries i rafals." (pàg. 6).
2. Intenteu subrallar el més important, com feiem a classe.

CASTELLANO
1. Seguid haciendo la redacción "MI PRIMERA SEMANA DE CONFINAMIENTO EN CASA" que os mandé ayer para el viernes 27.
2. Si la tenéis terminada revisadla o bien dedicad media horita a leer algun libro, revista, cómic, enciclopedia, periódico... etc. en castellano.

NATURALS: visualització del vídeo que teniu penjat al Classroom "TIPUS D'ECOSISTEMES".

ALTRES
1. Us convid a entrar a la pestanya de "Valors", veure el debat que s'ha creat, llegir els nostres comentaris (inclús el meu...) i a aportar-hi alguna coseta si us animeu. És positiu que ens anem llegint, així sembla que estam més apropet i a més ens informem i aprenem una mica més sobre la situació actual, sempre amb positivisme... Us llegesc i us vaig contestant!
2. N'ANTÒNIA US HA OBERT UN CLASSROOM DE PLÀSTICA AMB EL CODI: e7kkpwo. Accediu-hi que anirà penjant feinetes...






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada