dijous, 14 de novembre del 2019

L'ESTUDI DELS VOLCANS

La setmana passada vam donar per acabades les exposicions dels treballs dels volcans, així com les maquetes i els experiments.

Ha sigut una feina d'investigació sobre aquest fenomen, a partir del treball de les diferents capes del nostre planeta. Hem après què són els volcans i com s'originen, quines són les seves parts, les diferents classificacions que se'n fan, algunes curiositats, beneficis i conseqüències així com els volcans que existeixen i els més propers a nosaltres. També hem conegut els volcans més grans i importants del món i alguna de les erupcions més importants de la història com la del Vesuvi a Itàlia. A més, hem treballat què és la vulcanologia i els/les vulcanòlegs/es i hem conegut el sismògraf, aquell aparell que prediu els terratrèmols i, per tant, les erupcions.

La motivació per fer aquesta feina ha sigut alta i inclús s'han aportat materials extres com llibres o pedres volcàniques... a més dels súper experiments i maquetes xulíssimes que heu fet! 

Ha sigut una manera amena de treballar tots aquests aspectes i en general heu fet molt bona feina, tots hem gaudit de la vostra investigació i del vostre esforç.

Aquí teniu algunes mostres en imatges i vídeos de treballs, lapbooks, maquetes i experiments en directe, gràcies a tots!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada