dijous, 28 de maig del 2020

29/05/20

Hola, què tal estau? 
Ja hi som! Entrant al cap de setmana. Un divendres més! 
Ja sabeu que com CADA DIA em pas per aquí encara que sigui per saludar-vos. 

Va, que la setmana que ve igual posarem un dia per fer un altre MEET. Podem fer-ho com s'altre dia que va anar molt bé. Des del CLASSROOM DE CATALÀ, a l'enllaç directe de la capçalera principal. Simplement haureu de clicar a damunt. 
Així que atents al correu. Potser avui també vos envío un per comentar-vos i parlar del tema de FINAL DE CURS

Anant per feines, de matemàtiques avui teniu un nou repte i la solució dels emojis, una mica de càlcul i unes tasques per fer a aula virtual (AV). 

De català avui vos tocarà fer de CONTACONTES! Com parlam dels mites, la tasca d'avui tractarà de saber narrar-me una petita història, en la qual vos haureu de gravar i enviar-me l'àudio (però sense llegir-ho eh?) ;) Com si ho contèssiu a algú. Però no qualsevol història! Teniu les instruccions al classroom. Es tracta del mite del rei Mides que teniu al vostre llibre digital.  Com vos surti! 

De castellà, tenim un dictat avui! Per repassar les paraules acabades amb -z i -d final. És curtet. Ja sabeu les pautes que empram per fer els dictats a casa. Vos he deixat l'explicació i també ho heu de llegir. Així que posau atenció i m'enviau una foto amb el dictat (aquest sense corregir). El dilluns vos enviaré el dictat original perquè el compareu amb el vostre. 
Pensau que teniu fins avui vespre per lliurar la biografia del vostre cantant o grup favorit. 

I de naturals parlarem de les màquines! Teniu la tasca ben indicada al vostre classroom de naturals. Pensau que s'han de llegir les pàgines! I després feis les activitats a edubook. 

Esper que no tengueu cap problema amb la tasca d'avui! 
Recordau que ens queda RES... i que aviat posarem les notes! Per tant... com vos dic moltes vegades, un DARRER ESFORÇ! I després estareu contents 😉

UNA ABRAÇADA FORTA!
QUE PASSEU UN BON DIVENDRES I UN BON CAP DE SETMANA!! 
LA VOSTRA MESTRA (ARA VIRTUAL)...Vicky 💋💋





1 comentari:

  1. Molt bona la idea del meet, estic impacient de que parlem de final de curs.

    Una abraçada, Sílvia F.M.

    ResponElimina